Geboorte traktaties munt gelukshanger

Als je kiest voor zowel een blauwe als roze munt krijg je van elke kleur 1. Anders krijg je 2 munten van dezelfde kleur.

Artikelnummer: Geboorte traktaties munt gelukshanger Categorie:

 1,15 incl. BTW

Geboorte chocolade munten it's a boy × 2

Geboorte chocolade munt it's a girl × 2

Geef alleen een naam en geboortedatum door als je ook daadwerkelijk naamstickers besteld. De andere stickers kunnen niet met naam geleverd worden.

Beschrijving

Geboorte traktaties munt gelukshanger is een bedankje bij de geboorte van een zoon of dochter. Je kunt zelf aangeven of je ze voor een jongen of meisje wil. Je kiest de chocolade munt en de sticker die op het zakje komt. De geboorte traktatie worden kant en klaar geleverd.

ALLERGIE INFORMATIE

Kan bevatten: Noten, Glutenbevattende granen Bevat: Soja, Melk, Cacao

Ingrediënten geboorte traktaties munt gelukshanger

Gebruiks- en bewaarinstructies: ; Koel en droog bewaren Ingrediënten: suiker, volle MELKPOEDER, cacaomassa, cacaoboter, WEIPOEDER(MELK), emulgator(SOJALECITHINE), aroma. BEVAT MOGELIJK SPOREN VAN NOTEN EN GLUTEN.

Disclaimer: de productinformatie op de site van Toptraktaties.nl wordt met grote zorg en volgens opgave van producenten samengesteld. Toch kan het voorkomen dat niet alle  informatie correct wordt weergegeven. Aan deze informatie kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.