Uitdeelzakjes

Uitdeelzakjes zijn er in vele soorten en maten. De doorzichtige zakjes gebruik je om wat te verpakken en andere uitdeelzakjes voor het geven van een gave traktatie of bedankje. Ook zijn ze erg leuk voor een baby shower!

Cellofaan zakjes

Zijn handige doorzichtige zakjes met of zonder plak strip. Ze zijn ideaal voor het verpakken van traktaties, snoepjes, uitdeelcadeautjes of het verpakken van kaarten. Het voordeel van deze transparante zakjes is dat je gelijk kunt zien wat voor leuks er in zit! Bij Toptraktaties vind je ook gave cellofaan zakjes met opdruk.

Traktatiezakjes

Na afloop van een feestje of bij het trakteren op school is het erg leuk om een traktatie zakje mee te geven. Vul de zakjes met leuke uitdeelcadeautjes, snoepjes en een persoonlijke wenskaartje. Bestel ze in het thema wat past bij jou kinderfeestje, traktatie, babyshower, huwelijk. Je kunt zelf ook een traktatie zakje met thema maken door er gave sluitstickers op te plakken. Je maakt dan iets wat niemand anders heeft.

Harmonicazak

Harmonicazakken hebben een zijvouw hierdoor past er veel meer in. Daarnaast zijn de zakken glashelder waardoor uitdeelcadeautjes en snoepjes mooi uit komen en je kunt zien wat er in zit. Met een harmonicazak wordt elk product een cadeautje! Maak ze nog leuker met een sluitsticker en een cadeaulintje!

Blokbodemzakken

Blokbodemzakken hebben vele voordelen. Ze blijven ten eerste goed recht opstaan. Omdat ze goed recht op blijven staan kun je de uitdeelzakjes sneller en makkelijker vullen. Daarnaast hebben ze zijvouwen waardoor er meer volume in past. Dit is super handig voor bijvoorbeeld traktaties. Blokbodem zakjes zijn er van doorzichtig plastic en van papier.

Het verschil tussen een harmonicazak en een blokbodemzak is dus dat de blokbodemzakjes een platte onderkant hebben en een harmonicazak niet.