Traktatie meisje paard & prinses

Traktaties voor een meisje paard en prinses voor de echte meisje meisjes. Een traktatie van een meisje van 9 jaar is niet te vergelijken met een traktatie voor een meisje van 4 jaar. Daarom hebben wij verschillende soorten snoep en een mooi assortiment uitdeelcadeautjes. En stel je eenvoudig zelf een prinsessen en paarden traktatie samen.

Traktatie meisje paard & prinses kant en klaar

Naast onze losse traktatie cadeautjes heb je bij ons ook kant en klare traktaties en pakketjes. Met deze setjes kun je snel leuke combinaties bestellen. Al deze traktaties kun je ook laten maken.

Paarden traktatie

Een paarden traktatie is vaak voor de echte paarden meiden! We hebben leuke kleine cadeautjes met een paard en ook gave naamstickers! Ook kun je met onze stickers met naam en leeftijd andere traktaties om toveren tot een pony of paarden traktatie.

Prinsessen traktatie

Een prinsessen traktatie valt vaak in de smaak bij de meisjes van 5, 6 of 7 jaar. Je maakt ze superleuk met onze traktatiedoosjes, toverstafjes en nog veel meer leuke mini cadeautjes.

Wil je voor de jongens geen echte meiden traktatie maak dan een leuke combinatie voor de jongens en meisjes.

Een unicorn traktatie en zeemeerminnen traktatie is natuurlijk voor de meisjes super leuk. Deze vind je bij onze andere thema traktaties.