Traktatie 4 jaar

Een traktatie als je 4 jaar wordt is toch net even wat specialer. Dit omdat je de peuterspeelzaal, kinderdagverblijf en of de crèche gaat verlaten en naar een nieuwe school gaat. De basisschool is weer een hele nieuwe periode en die wil je natuurlijk graag afsluiten met een leuke afscheidstraktatie.

Er zijn heel veel verschillende thema traktaties. Voor een afscheidstraktatie als je 4 jaar wordt zijn de eendjes, parapluutjes, vergeet mij nietjes en handjes vaak erg in trek!

Afscheidstraktatie aju paraplu

Een traktatie voor een kindje van 4 jaar is erg leuk met een paraplu. We hebben leuke feest parapluutjes maar ook stickers met de tekst aju paraplu. Met deze stickers kun je elke traktatie om toveren tot een afscheidstraktatie.

Traktatie afscheid peuterspeelzaal

Traktatie afscheid peuterspeelzaal is ook erg leuk met een bad eendje. Er gaat er eendje naar de grote school of naar de basisschool. Hier kun je zelf leuke kaartjes voor maken of onze sluitstickers bestellen. Er zijn ook leuke gele badeendjes, klaparmbanden en stickers te koop. Hier mee maak je zelf je eigen traktatie of bestel je ze bij Toptraktaties kant en klaar.

Traktatie 4 jaar met naam

Als je ook kinderen, onder de 3 jaar, peuters of kleuters een traktatie geeft hou hier dan zelf rekening mee met de keus voor het snoep en de uitdeelcadeautjes.

Traktatie 4 jaar met naam en leeftijd

Met onze naamstickers maak je persoonlijke traktaties ook voor kinderen van 4 jaar. We hebben leuke stickers met een eendje maar ook andere thema’s zoals unicorn, dino, piraat en voetbal. De stickers worden speciaal voor je gemaakt met een naam en leeftijd naar keuze. Ze zijn leverbaar in 40mm en de mooie grote in 60mm.

Ben je op zoek naar iets speciaals, of naar grotere hoeveelheden laat het ons dan weten. Wij kunnen je vast verder helpen! P.S. vergeet niet een cadeautje voor de juf en meester te bestellen. Kijk bij onze bedankt juf cadeautjes voor inspiratie.