Bellenblaas traktaties

Bellenblaas traktaties zijn altijd een succes of het nou voor een traktatie voor een verjaardag is of als bedankje bij een huwelijk. Bellenblazen zijn er in diverse soorten en maten en sommige kunnen ook gepersonaliseerd worden!

Blaas grote, kleine of gekke bellen met bellenblaas naar keuze. Het is alleen al een feestje om naar de bellen te kijken. Het wordt nog leuker als je ze ook mag vangen of wat dacht van een heuse foto shoot met mooie gekleurde belletjes!

Bij Toptraktaties kun je ze als losse uitdeelcadeautjes bestellen of in een kant en klare traktatie kopen. Onze inspiratie setjes zijn er om jou tijd te besparen en om je op ideeën te brengen. Je kunt zelf je budget bepalen en ze zo duur of goedkoop maken als je zelf wil.

Vlekken bellenblaas verwijderen of voorkomen

In bellenblaas zit vaak glycerine als kinderen het in de kleren krijgen is er nog niks aan de hand. Op het moment dat de glycerine in aanraking komt met wasmiddel dan ontstaan er vlekken. Dit kun je dus voorkomen door de kleren super goed uit te spelen met water voordat je ze wast. Op deze manier is je probleem opgelost maar het is natuurlijk het beste om het te voorkomen of om oude kleren te dragen.

Zelf bellenblaas maken zonder glycerine

Het is natuurlijk ook mogelijk om zelf bellenblaas te maken zonder glycerine. Dit is helemaal niet zo moeilijk en meestal heb je alle ingrediënten wel in huis.
Ingredienten:

400 ml water

2 eetlepels suiker

100ml afwasmiddel

Meng de 2 eetlepels suiker door de 400ml water, je roert tot het opgelost is. Als dit klaar is voeg je er 100ml afwasmiddel aan toe,je kunt hiervoor dreft nemen maar dat is niet noodzakelijk. Het afwasmiddel roer je rustig door het water. Hier mee kun je flink wat bellen blazen! Klinkt dit te ingewikkeld of wil je een kleinere hoeveelheid maken neem dan 1 kop water (als het water wat warm is lost de suiker sneller op), 2 eetlepels suiker en 2 eetlepels afwasmiddel.