Geboorte chocolade munten it’s a boy

Deze munten zijn ook verkrijgbaar in het roze voor een meisje.

 0,15 incl. BTW

Beschrijving

Chocolade munten it’s a boy hebben een hele mooi blauwe verpakking met een schattige afbeelding van een ooievaar met een babytje, maar ook de tekst it’s a boy! Voor de grote broer of zus zijn deze melkchocolade muntjes natuurlijk super leuk om uit te delen op school of op de opvang. We hebben hele leuke uitdeelzakjes waar deze munten mooi in passen, wil je er liever maar 1 munt in dat kan natuurlijk ook. Ook hebben we hele leuke geboorte stickers waar de naam en/of geboortedatum op kunnen en deze plak je dan op het zakje.  Voor een babyshower zijn ze ook erg leuk, vooral in combinatie met onze roze chocolaatjes.

ALLERGIE INFORMATIE

Kan bevatten: Noten, Glutenbevattende granen Bevat: Soja, Melk, Cacao  

INGREDIËNTEN

Gebruiks- en bewaarinstructies: Koel en droog bewaren Ingrediënten: suiker, volle MELKPOEDER, cacaomassa, cacaoboter, WEIPOEDER(MELK), emulgator (SOJALECITHINE), aroma. BEVAT MOGELIJK SPOREN VAN NOTEN EN GLUTEN.

Disclaimer: de productinformatie op de site van Toptraktaties wordt met grote zorg en volgens opgave van producenten samengesteld. Toch kan het voorkomen dat niet alle  informatie correct wordt weergegeven. Aan deze informatie kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.