Snoep

Snoep is er in vele soorten en maten. Bij Toptraktaties vind je ook voorverpakte snoepjes. Deze zijn ook super handig bij het maken van een coronaproof traktatie.

Snoep traktatie

Tegenwoordig moet er vaak gezond getrakteerd worden maar kinderen houden nou eenmaal vaak van zoet. Het trakteren van snoep samen met een uitdeelcadeautje blijft dan ook enorm populair. Hou er wel rekening mee dat er kinderen kunnen zijn die een allergie hebben. Ben je op zoek naar iets speciaals laat het ons dan weten!

Voorverpakt snoepgoed

Voorverpakte snoepjes zijn handig omdat het niet gaat plakken. Daarnaast is het ook coronaproof. Je kunt de traktaties zelf maken of bij Toptraktaties kant en klaar bestellen. Bij de artikelen zie je gelijk of het voorverpakt is of niet. Het is ook altijd mogelijk om het door ons coronaproof in te laten pakken.

Snoepgoed kopen

Snoepjes kopen doe je bij Toptraktaties. Ben je opzoek naar iets speciaals laat het ons weten. Bestel bij Toptraktaties online voor 12.00 uur en het wordt dezelfde werkdag nog verzonden. Alle bestellingen worden bij ons met zorg en liefde ingepakt en verzonden als pakket post.