Uitdeelcadeautjes

Uitdeelcadeautjes zijn super leuke vaak kleine of mini cadeautjes voor bijvoorbeeld een traktatie, verjaardagsfeestje, grabbelton of een kinderbingo.

Thema uitdeelcadeautjes

Een uitdeelcadeautje heb je in verschillende thema’s denk aan unicorn, voetbal, dino en nog veel meer soorten. Zo is het heel eenvoudig om een traktatie te maken met een thema naar keuze. Ook voor een kinderfeestje vind je bijpassende leuke kleine cadeautjes. Ze zijn al te bestellen vanaf 0.10 per stuk!

Gezonde traktatie

Steeds vaker kiezen mensen bewust of omdat het moet voor een gezonde traktatie. Dit is soms lastig vooral als je aan de corona voorschriften moet houden. Wil je graag een traktatie die gezond is dan kun je onze uitdeelcadeautjes combineren met hetgeen wat je er zelf bij wil doen en zo kun je toch iets cools geven! Kies je voor een potlood met een boekje wat iedereen kan gebruiken of voor gave klaparmbanden alles is mogelijk bij Toptraktaties.

Goedkoop traktatie speelgoed

Bij toptraktaties vind je een groot assortiment met kleine goedkope traktatie speelgoed onder de 2 euro. Zo blijft het betaalbaar om een leuk cadeaudoosje te vullen voor een kinderfeestje of een gave traktatie te maken. Heb je meer budget dan doe je er gewoon wat extra’s in!

Snelle levering

Het gebeurd ons allemaal wel eens dat we iets vergeten of iets op het laatste moment nodig hebben! Niet getreurd bestel bij Toptraktaties online op een werkdag voor 12.00 uur en het wordt dezelfde werkdag verzonden! Het maakt niet uit of het een kant en klare traktatie is of een uitdeel cadeautjes zijn. Wij verzenden alles als pakketpost met track and trace!