Schoencadeautjes

Het najaar is aangebroken en dat betekend ook dat de decembermaand weer in zicht is. We kunnen weer genieten van de gezellige periode dat sinterklaas in ons land is.
Het is ook weer (bijna) tijd om de schoen te zetten. Een spannende tijd voor kinderen en ouders. De vraag wat moet er dit jaar weer in schoen, en waar haal je de tijd vandaan om leuke artikelen te scoren. Bij Toptraktaties vind je vele leuke kleine betaalbare schoencadeautjes. Bestel losse cadeautjes, snoep of een leuke setje met kleine schoencadeautjes. Bij ons vind je goedkope artikelen voor alle leeftijden. Combineer de sint thema cadeautjes met een dino, unicorn, jungle dieren of andere thema’s. Ook hebben we leuke schoenkadootjes voor de oudere broertjes en zusjes uit groep 6,7 en 8.

Sinterklaas traktatie

Is jou kindje in november of december jarig dan is het ook super leuk om een traktatie in het sinterklaas thema te maken. Bestel losse uitdeelcadeautjes, snoepjes of kant en klare traktaties.

Schoencadeautjes kopen of online bestellen

Je kunt overal in winkels leuke kadootjes kopen. Maar waarom zou je stad en land af gaan terwijl je online de leukste artikelen kunt bestellen. Woon je in in de buurt van Friesland of vind je het niet erg een stuk te reizen dan kun je er ook voor kiezen om je bestelling op afspraak af te halen. Wij hebben super snelle levering, op werkdagen voor 12.00 uur besteld betekend dezelfde werkdag verzonden. Hou er alleen wel rekening mee dat de post altijd vertraging kan hebben.

De sint denkt ook aan scholen, bedrijven en instellingen

Ook voor scholen, kinderdagverblijven, bedrijven en instellingen kunnen wij goedkope schoen en uitdeelcadeautjes leveren. Heb je grote hoeveelheden nodig of speciale wensen neem dan contact met ons op. Bij toptraktaties is veel mogelijk!