Geboorte traktatie prikkers spekbol jongen met naam

Is je kindje nog niet geboren en wil je het toch al graag deze traktatie bestellen, vermeld dan bij de datum wanneer je het kindje verwacht en dat je later door geeft wanneer het precies verzonden moet worden.

Artikelnummer: + dots-1 Categorieën: , ,

Vanaf:  1,90 incl. BTW

Heb je de traktatie nu nog niet nodig maar wil je ze al wel vast bestellen? Geef dan de uiterlijke verzenddatum door.

Kant & klaar of zelf inpakken * 

Geef alleen een naam en geboortedatum door als je ook daadwerkelijk naamstickers besteld. De andere stickers kunnen niet met naam geleverd worden.

Let op!

Let op! Heb je 15 prikkers nodig pas dan ook het aantal prikkers aan naar 15. Doe je dat niet dan bestel je maar 1 spekbol prikker.

Insufficient stock

Email when stock available

Beschrijving

Geboorte traktatie prikkers spekbol jongen met naam. Deze super leuke spekbol prikkers kun je bestellen met naam en datum maar je kunt ook kiezen voor een van onze andere stickers. Wij kunnen ze voor je maken en de bedankjes kant en klaar leveren maar het is ook mogelijk om ze zelf te maken. Als je ze zelf gaan maken dan heb je alleen nog plakband nodig om de zakjes dicht te plakken. Het is ook een super leuke traktatie voor een grote broer of zus.

Dit krijg je bij de geboorte traktatie prikkers spekbol jongen met naam

  • je krijgt 2x de spekbol blauw en 2x de spekbol wit
  • houten bamboe prikker
  • transparant zakje
  • ronde  40mm
  • blauwe labels
  • lijm dot
  • werkbeschrijving als je ze zelf gaat maken.

Ingrediënten geboorte traktatie prikkers spekbol jongen met naam

Spekbollen : suiker, glucose-fructose siroop, water, geleermiddel: voedsel gelatine; smaakstoffen, saffloer extract, kleurstoffen: E100, E120; maïs zetmeel Disclaimer: de productinformatie op de site van Toptraktaties wordt met grote zorg en volgens opgave van producenten samengesteld. Toch kan het voorkomen dat niet alle  informatie correct wordt weergegeven. Aan deze informatie kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.

Let op: sommige spekbollen zijn net wat anders van vorm. In een traktatie valt dit bijna niet op.

Andere suggesties…