Geboorte traktatie prikker meisje

Als je kiest voor een display kun je kiezen uit een roze zonder lint of een witte met lint. De witte is niet geschilderd en heeft gewoon de kleur van piepschuim.

Artikelnummer: Geboorte prikker meisje + lijmdot Categorieën: , ,

Vanaf:  1,95 incl. BTW

Heb je de traktatie nu nog niet nodig maar wil je ze al wel vast bestellen? Geef dan de uiterlijke verzenddatum door.

Kant & klaar of zelf maken * 

Geef alleen een naam en geboortedatum door als je ook daadwerkelijk naamstickers besteld. De andere stickers kunnen niet met naam geleverd worden.

De prijs van het display is eenmalig en niet per prikker.

Kies hier de kleur voor het display. Let op alleen als je ook een display besteld.

Let op!

Let op! Heb je 15 prikkers nodig pas dan ook het aantal prikkers aan naar 15. Doe je dat niet dan bestel je maar 1 spekbol prikker.

Beschrijving

Geboorte traktatie prikker meisje is een super leuk bedankje met lange prikker aan de onderkant. Door de prikker aan de onderkant kun je ze in onze traktatie displays steken en krijg je een prachtige geboorte taart. Je kunt er voor kiezen om alleen de materialen te bestellen en het bedankje zelf te maken. Maar je kunt ook kiezen voor een kant en klare traktatie. Kijk ook eens bij onze juffencadeautjes.

Ingrediënten geboorte traktatie prikker meisje

Spekbollen : suiker, glucose-fructose siroop, water, geleermiddel: voedsel gelatine; smaakstoffen, saffloer extract, kleurstoffen: E100, E120; maïs zetmeel Disclaimer: de productinformatie op de site van Toptraktaties wordt met grote zorg en volgens opgave van producenten samengesteld. Toch kan het voorkomen dat niet alle  informatie correct wordt weergegeven. Aan deze informatie kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.

Let op: sommige spekbollen zijn net wat anders van vorm. In een traktatie valt dit bijna niet op.

Andere suggesties…