Geboorte spekbol prikker jongen

Tip: Ga je zelf creatief aan de slag met deze traktaties maak dan het stokje steeds een beetje nat voor je de spekbol er op rijgt.

Vanaf:  1,95 incl. BTW

Heb je de traktatie nu nog niet nodig maar wil je ze al wel vast bestellen? Geef dan de uiterlijke verzenddatum door.

Kant & klaar of zelf inpakken * 

Geef alleen een naam en geboortedatum door als je ook daadwerkelijk naamstickers besteld. De andere stickers kunnen niet met naam geleverd worden.

Let op! Bestel je een kant en klare traktatie dan kun je dit lint alleen toevoegen als je ook een sticker kiest.

Insufficient stock

Email when stock available

Beschrijving

Geboorte spekbol prikker jongen is een super leuk traktatie bedankje. Deze blauwe prikkers zijn erg leuk bij de geboorte van een zoon of broertje. Deel ze uit op school, op je werk of geef ze mee aan kraambezoek. Ook zijn ze erg leuk bij een babyshower. Je kunt kiezen of je de prikkers zelf wilt maken of kant en klaar wil bestellen. Als je zelf aan de slag gaat heb je alleen nog plakband nodig om de zakjes dicht te plakken. Dit zou je ook kunnen doen met een sluitsticker. Maak de bedankjes persoonlijk met een gave naamsticker met of zonder geboorte datum.

Ingrediënten geboorte spekbol prikker jongen

Spekbollen : suiker, glucose-fructose siroop, water, geleermiddel: voedsel gelatine; smaakstoffen, saffloer extract, kleurstoffen: E100, E120; maïs zetmeel Disclaimer: de productinformatie op de site van Toptraktaties wordt met grote zorg en volgens opgave van producenten samengesteld. Toch kan het voorkomen dat niet alle  informatie correct wordt weergegeven. Aan deze informatie kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.

Let op: sommige spekbollen zijn net wat anders van vorm. In een traktatie valt dit bijna niet op.

Andere suggesties…