Geboorte bedankje snoep hartjes jongen blauw

Wil je trakteren voor een tweeling, en zijn dit een meisje en een jongen neem dan contact met ons op dan maken we een mooie mix voor je en kunnen we eventueel een mooie aangepaste sticker voor je maken.

 1,25 incl. BTW

Geef alleen een naam en geboortedatum door als je ook daadwerkelijk naamstickers besteld. De andere stickers kunnen niet met naam geleverd worden.

Beschrijving

Geboorte bedankje snoep hartjes jongen blauw is een super leuke betaalbare traktatie. Ze zijn te bestellen vanaf 1.25 per stuk je krijgt dan een uitdeelzakje met 20 gram snoep. Een zakje met 2 keer zoveel snoepjes bestel je voor 1.75 per bedankje. Je kunt bij de geboorte bedankjes kiezen welke sticker je er op wilt. De stickers met naam en datum worden speciaal voor je gemaakt.

Ingrediënten geboorte bedankje snoep hartjes jongen blauw

Dextrose, suiker, glucosestroop, voedingszuur (citroenzuur), glansmiddel (magnesiumstearaat), aroma, poeder (uit: fruitsap), kleurstof (spirulina extract).

Disclaimer: de productinformatie op de site van Toptraktaties wordt met grote zorg en volgens opgave van producenten samengesteld. Toch kan het voorkomen dat niet alle  informatie correct wordt weergegeven. Aan deze informatie kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.

Andere suggesties…