Geboorte spekbol prikker meisje

Ga je zelf aan de slag met het maken van deze heerlijke traktatie? Tip: maak het stokje nat als je de spekbollen er op rijgt.

Artikelnummer: + Lijmdot Categorieën: , ,

Vanaf:  1,95 incl. BTW

Heb je de traktatie nu nog niet nodig maar wil je ze al wel vast bestellen? Geef dan de uiterlijke verzenddatum door.

Kant & klaar of zelf inpakken * 

Geef alleen een naam en geboortedatum door als je ook daadwerkelijk naamstickers besteld. De andere stickers kunnen niet met naam geleverd worden.

Let op! Bestel je een kant en klare traktatie dan kun je dit lint alleen toevoegen als je ook een sticker kiest.

Beschrijving

Geboorte spekbol prikker meisje is een prachtige snoep traktatie bij de geboorte van een dochter of zusje. Ze zijn ook erg leuk als geboorte bedankje bij een kraamfeest of voor het uitdelen op je werk. Deze mooie traktatie kun je zelf maken of kant en klaar bestellen. Ze worden geleverd in een handig blokzakje, dit blokzakje heeft een platte onderkant. Daarnaast kun je zelf kiezen welke sticker je er graag bij wil. De stickers met naam en geboorte datum worden speciaal voor je gemaakt.

Ingrediënten geboorte spekbol prikker meisje

Spekbollen : suiker, glucose-fructose siroop, water, geleermiddel: voedsel gelatine; smaakstoffen, saffloer extract, kleurstoffen: E100, E120; maïs zetmeel Disclaimer: de productinformatie op de site van Toptraktaties wordt met grote zorg en volgens opgave van producenten samengesteld. Toch kan het voorkomen dat niet alle  informatie correct wordt weergegeven. Aan deze informatie kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.

Let op: sommige spekbollen zijn net wat anders van vorm. In een traktatie valt dit bijna niet op.

Andere suggesties…