Snoeptaart met naam voetbal

De spekbol prikkers zijn allemaal per stuk verpakt. Zo is het coronaproof en kunnen kinderen ze ook mee naar huis nemen en daar op eten.

Artikelnummer: Snoeptaart voetbal-1 Categorieën: , , ,

Vanaf:  29,10 incl. BTW

Bedankt juf cadeautje sleutelhanger toffee

Uiterlijke leverdatum
Heb je de traktatie nu nog niet nodig maar wil je ze al wel vast bestellen? Laat ons weten wanneer je het nodig hebt en wij zorgen dat je het voor die datum krijgt!

Spekbollen

Kies hier welke kleuren spekbollen je graag wil er komen maximaal 4 spekbollen op 1 prikker. Wanneer je meer kleuren kiest maken we er een mooie mix van.

Paars

Kies hier de kleur van het label, dit mogen meerdere kleuren zijn.

Geef door welke naam en leeftijd je op de sticker wil.

Kies hier de kleur voor het display.

Wil je ook zo’n gaaf lint om het traktatie display?

Beschrijving

Snoeptaart voetbal is een superleuke en lekkere traktatie. De snoeptaarten worden kant en klaar geleverd. De spekbol prikkers hebben een gave sticker met een voetbal, naam en leeftijd van de jarige. Je kunt zelf aangeven welke kleuren spekbollen je wilt. Wij gebruiken de kleuren die jij kiest, mocht je een bepaalde kleurvolgorde willen dan kun je dit aangeven bij opmerkingen als je besteld. De taart is erg leuk als traktatie op school, tijden een kinderfeestje of verjaardag. Ze worden geleverd met 4 spekbollen per prikker.

15 persoons taart 29.10

20 persoons taart 37.50

25 persoons taart 46.40

30 persoons taart 55.10

35 persoons taart 63.35

40 persoons taart 71.60

Heb je meer nodig dan 40 prikkers dan kun je 2 taarten bestellen of een aantal lossen spekbolprikkers. Deze losse prikkers vind je tussen de snoeptaarten.

Ingrediënten snoeptaart met naam voetbal

  • omdat de ingrediënten per kleur anders kunnen zijn kun je bij de spekbollen zelf de ingrediënten vinden.

Disclaimer: de productinformatie op de site van Toptraktaties wordt met grote zorg en volgens opgave van producenten samengesteld. Toch kan het voorkomen dat niet alle  informatie correct wordt weergegeven. Aan deze informatie kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.

Andere suggesties…