Traktatie coronaproof

Traktatie coronaproof voor op school, werk of bij de sportclub! Bij een coronaproof traktatie kom je bijna altijd op een voorverpakte traktatie of een traktatie met uitdeelcadeautjes uit. Wat mag op school, de crèche of op het  kinderdagverblijf kan verschillend zijn, het is verstandig na te gaan wat mag om teleurstelling te voorkomen.

Traktatie coronaproof bestellen

Omdat zelf eten in pakken niet mag ben je bij ons aan het juiste adres en kun je kant en klare en dus voor verpakte traktaties bestellen. Ook kun je er natuurlijk voor kiezen om het zelf in te pakken en er voorverpakt snoep bij je doen of alleen uitdeelcadeautjes. Vaak mag er ook alleen gezond getrakteerd worden, dit is met corona nog niet zo eenvoudig. Om deze reden worden daar nu ook vaak uitzonderingen op gemaakt.

Is het op jou school nog steeds niet toegestaan om te trakteren dan kun je het ook altijd nog langs brengen bij de kinderen uit je klas. Dan kun je toch trakteren en hebben de kinderen er veel plezier van!

Coronaproof traktatie inspiratie & ideeën

Bij Toptraktaties geven we je inspiratie en ideeën voor het coronaproof trakteren. Zoek je iets wat we niet aanbieden neem dan gerust contact met ons op! We komen altijd samen tot een idee of oplossing.

Snelle levering coronaproof traktaties

Heb je snel traktaties nodig dan ben je bij Toptraktaties aan het juiste adres! Betel op werkdagen voor 12.00 uur en wij verzenden het dezelfde dag nog. Het maakt geen verschil of je het zelf wil inpakken of een kant en klare traktatie wil.