Snoeptaart dino met naam kant en klaar

De snoeptaarten worden speciaal voor je gemaakt met naam en leeftijd naar keuze.

Artikelnummer: Snoeptaart dino Categorieën: , , ,

Vanaf:  29,10 incl. BTW

Bedankt juf cadeautje sleutelhanger toffee

Heb je de traktatie nu nog niet nodig maar wil je ze al wel vast bestellen? Laat ons weten wanneer je het nodig hebt en wij zorgen dat je het voor die datum krijgt!

Geef door welke 4 kleuren spekbollen je in de taart wil.

Kies hier de kleur van het label, dit mogen meerdere kleuren zijn.

Geef door welke naam en leeftijd je op de sticker wil. Bestel je ook een naam lint dan maken we deze met dezelfde naam.

Kies hier de kleur voor het display.

Wil je ook zo’n gaaf naam lint om het traktatie display? Kies de kleur en geef de naam door.

Beschrijving

Snoeptaart dino met naam kant en klaar is te bestellen in diverse maten. Onze snoeptaarten worden speciaal voor je gemaakt met naam en leeftijd naar keuze. Deel ze uit als traktatie op school, bij een kinderfeestje of op een verjaardag. Op de labels staan stoere dino’s en je kunt kiezen welke kleuren labels je wil. De labels zitten aan 1 kant van de prikker. De dino spekbol prikkers zijn allemaal per stuk verpakt. Zo blijft het coronaproof en kunnen kinderen het ook makkelijk mee naar huis nemen.

15 persoons taart 29.10

20 persoons taart 37.50

25 persoons taart 46.40

30 persoons taart 55.10

Heb je meer nodig bestel dan 2 losse snoeptaarten. Wil je ook een gaaf naam lint om het traktatie display, bestel deze dan extra bij met de naam en kleur naar keuze.

Ingrediënten Snoeptaart dino met naam kant en klaar

  • zwarte spekbol suiker, glucose-fructose siroop, water, geleermiddel: voedsel gelatine; smaakstoffen, saffloer extract, kleurstoffen: E100, E120; maïs zetmeel. Allergie-informatie: bevat sporen van soja en melk.
  • groene spekbol suiker, suiker, glucose-fructose siroop, water, gelatine, aroma’s, kleurstoffen E100, E133, mais zetmeel.
  • blauwe spekbol suiker, glucose-fructose siroop, water, geleermiddel: voedsel gelatine; smaakstoffen, saffloer extract, kleurstoffen: E100, E120; maïs zetmeel.
  • witte spekbol suiker, glucose-fructosestroop, water, gelatine, aroma’s, maiszetmeel.

Disclaimer: de productinformatie op de site van Toptraktaties wordt met grote zorg en volgens opgave van producenten samengesteld. Toch kan het voorkomen dat niet alle  informatie correct wordt weergegeven. Aan deze informatie kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.