Brandweer spekbol traktatie prikker

Kijk ook eens naar onze leuke juffen en meester cadeautjes.

Artikelnummer: Spekbol prikker brandweer Categorieën: , , ,

Vanaf:  0,50 incl. BTW

Heb je de traktatie nu nog niet nodig maar wil je ze al wel vast bestellen? Laat ons weten wanneer je het nodig hebt en wij zorgen dat je het voor die datum krijgt!

Geef door welke kleuren spekbollen je in de taart wil.

Kies hier de kleur(en) van het label, je mag meerdere kleuren kiezen.

Geef door welke naam en leeftijd je op de sticker wil. Bestel je ook een naam lint dan maken we deze met dezelfde naam.

De prijs van het display is eenmalig en niet per prikker.

Kies hier de kleur voor het display. Let op alleen als je ook een display besteld.

Wil je ook zo’n gaaf naam lint om het traktatie display? Kies de kleur en geef de naam door.

Let op!

Let op! Heb je 15 prikkers nodig pas dan ook het aantal prikkers aan naar 15. Doe je dat niet dan bestel je maar 1 spekbol prikker.

Beschrijving

Brandweer spekbol traktatie prikker is een super leuke traktatie voor op school. Je kunt ze zelf maken of kant en klaar bestellen. Op de naamstickers komt een naam en leeftijd naar keuze. Je kunt zelf kiezen welke en hoeveel spekbollen je wilt. De prijs van de prikkers is afhankelijk van welke keuzes je maakt. Daarna kun je ook zelf aangeven welke kleur labels je wil, je kunt hier meerdere kleuren kiezen. Hier zit geen meerprijs aan. Elke snoep prikker zit apart verpakt (ga je ze zelf maken dan zit er voor elke prikker een zakje bij). Dit is coronaproof maar ook handig als de kinderen de traktaties mee naar huis willen of moeten nemen.

Ingrediënten brandweerman spekbol traktatie prikker

  • gele, rode, zwarte en oranje spekbol suiker, glucose-fructose siroop, water, geleermiddel: voedsel gelatine; smaakstoffen, saffloer extract, kleurstoffen: E100, E120; maïs zetmeel.

Disclaimer: de productinformatie op de site van Toptraktaties wordt met grote zorg en volgens opgave van producenten samengesteld. Toch kan het voorkomen dat niet alle  informatie correct wordt weergegeven. Aan deze informatie kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.