Zeedieren bellenblaas traktatie

Vergeet je het cadeautje voor de juf of meester niet?

Bedankt juf cadeautje traktatie juffendag laatste schooldag

Vanaf:  1,20 incl. BTW

Zeemeermin sleutelhanger

Klaparmband mix kleuren

Feest toeter roltong

Zeeschelp lolly

Gekleurde lolly

Rolletje snoepjes

Lange kabel spek verpakt 16cm

Op werkdagen vóór 12.00 uur besteld, zelfde dag verzonden! Heb je de traktatie nu nog niet nodig maar wil je het al wel vast bestellen? Laat ons weten wanneer het uiterlijk verzonden moet worden. Hou je rekening met eventuele vertraging bij de post?

Kant & klaar of zelf inpakken * 

Tekst traktatie stickers

Geef alleen een naam, leeftijd of tekst door als je ook daadwerkelijk naamstickers besteld. Hier zit namelijk een meer prijs aan.

Maak je traktatie nog leuker met extra cadeaulint. De kleur van het lint wordt aangepast bij de traktatie. Bestel je een kant en klare traktatie maar geen naamstickers dan wordt het cadeau lint er los bij geleverd.

81 op voorraad

Beschrijving

Zeedieren bellenblaas traktatie is een leuke traktatie voor jongens en meiden. Je kunt er leuke extra uitdeelcadeautjes bij bestellen. Maak de traktaties zelf of bestel kant en klare traktaties. Wij pakken het dan voor je in, doen de extra cadeautjes en of snoep erbij en plakken de naamstickers erop als je deze erbij besteld. Je hoeft dan zelf helemaal niks meer te doen!

Dit krijg je bij zeedieren bellenblaas traktatie

  • bellenblaas zeedieren
  • onderwaterwereld tattoo assorti
  • ocean jelly snoep
  • transparant zakje transparant

Er zit geen plakband bij om de zakjes dicht te plakken. Dit is het enige wat je zelf nodig hebt als je ze zelf in gaat pakken.

Andere suggesties…