Geboorte traktatie kleine pot jongen

Wil je ze voor de geboorte in huis hebben bestel ze dan zonder geboorte datum.

 3,40 incl. BTW

Geef alleen een naam en geboortedatum door als je ook daadwerkelijk naamstickers besteld. De andere stickers kunnen niet met naam geleverd worden.

Op voorraad

Beschrijving

Geboorte traktatie kleine pot jongen is super leuk als bedankje bij een geboorte. De pot heeft een draaideksel en wordt geleverd met 50 gram blauw witte hartjes. De potten worden geleverd met een gave sticker naar keuze. Je kunt kiezen uit 3 stickers met of zonder naam. Er zijn ook grotere potten met 100 gram snoep. Ze zijn super leuk voor het trakteren op school, op het werk, tijden een kraambezoek of als cadeautje voor opa en oma.

Ingrediënten geboorte traktatie kleine pot jongen

Dextrose, suiker, glucosestroop, voedingszuur (citroenzuur), glansmiddel (magnesiumstearaat), aroma, poeder (uit: fruitsap), kleurstof (spirulina extract).

Disclaimer: de productinformatie op de site van Toptraktaties wordt met grote zorg en volgens opgave van producenten samengesteld. Toch kan het voorkomen dat niet alle  informatie correct wordt weergegeven. Aan deze informatie kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.

Andere suggesties…