Geboorte traktatie grote pot jongen

Bestel deze super leuke geboorte cadeautjes voor opa, oma, oom of tante!

 4,40 incl. BTW

Geef alleen een naam en geboortedatum door als je ook daadwerkelijk naamstickers besteld. De andere stickers kunnen niet met naam geleverd worden.

Op voorraad

Beschrijving

Geboorte traktatie grote pot jongen heeft een handige draaideksel. Op de deksel zit een sticker naar keuze. In de potjes zit 100 gram blauwe en witte hartjes snoepjes. Je kunt kiezen voor de sticker hoera een jongen of een naamsticker met of zonder geboorte datum. Wil je de traktaties voor de geboorte van je zoon in huis hebben bestel ze dan zonder datum. Wil je er wel graag een datum op hebben maak dan gebruik van onze super snelle levering. Op werkdagen voor 12.00 uur besteld is dezelfde dag verzonden.

Ingrediënten geboorte traktatie kleine pot jongen

Dextrose, suiker, glucosestroop, voedingszuur (citroenzuur), glansmiddel (magnesiumstearaat), aroma, poeder (uit: fruitsap), kleurstof (spirulina extract).

Disclaimer: de productinformatie op de site van Toptraktaties wordt met grote zorg en volgens opgave van producenten samengesteld. Toch kan het voorkomen dat niet alle  informatie correct wordt weergegeven. Aan deze informatie kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.

Andere suggesties…