Geboorte bedankje snoep hartjes meisje

Je kunt zelf kiezen welke sticker je graag op het geboorte bedankje wil.

 1,25 incl. BTW

Geef alleen een naam en geboortedatum door als je ook daadwerkelijk naamstickers besteld. De andere stickers kunnen niet met naam geleverd worden.

Beschrijving

Geboorte bedankje snoep hartjes meisje in een prachtige mat zakje met witte stipjes. Aan het zakje hangt met een wenssticker een gave houten babyfles of wel papfles gelukshangertje. Je kunt kiezen voor een zakje met 20 gram of tegen meer prijs een zakje met 40 gram heerlijk hartjes snoep. Wil je een gave geboorte traktatie met naam, voor de grote zus of gewoon voor een lief baby meisje? Kies de sticker die jij het mooiste vind en het beste bij jullie past. De kant en klare zakjes bestel je online voor 1.25 voor 20 gram. Een geboorte traktatie bedankje met 40 gram snoepjes bestel je voor 1.75 per zakje.

Ingrediënten Geboorte bedankje snoep hartjes meisje

Dextrose, suiker, glucosestroop, voedingszuur (citroenzuur), glansmiddel (magnesiumstearaat), aroma, poeder (uit: fruitsap), kleurstof E163.

Disclaimer: de productinformatie op de site van Toptraktaties wordt met grote zorg en volgens opgave van producenten samengesteld. Toch kan het voorkomen dat niet alle  informatie correct wordt weergegeven. Aan deze informatie kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.

Andere suggesties…