Geboorte bedankje meisje kleine pot

Deze traktaties voor een dochter, zusje, meisje zijn er ook met 100 gram snoep.

 3,40 incl. BTW

Geef alleen een naam en geboortedatum door als je ook daadwerkelijk naamstickers besteld. De andere stickers kunnen niet met naam geleverd worden.

Op voorraad

Beschrijving

Geboorte bedankje meisje kleine pot. Deze mooie luxe potten met draaideksel zijn erg leuke geboorte traktaties. In de pot zit 50 gram met roze witte hartjes snoepjes. Op de deksel komt een sticker naar keuze. In deze kleine potjes zit 50 gram hartjes snoep. Maak de bedankjes nog persoonlijk met een gave naamsticker. Wil je de bedankjes graag voor de geboorte van je meisje in huis hebben bestel ze dan alleen met naam en zonder geboorte datum. Wil je er wel graag een geboorte datum op, profiteer dan van onze super snelle levering!

Ingrediënten geboorte bedankje meisje kleine pot

Dextrose, suiker, glucosestroop, voedingszuur (citroenzuur), glansmiddel (magnesiumstearaat), aroma, poeder (uit: fruitsap), kleurstof E163.

Disclaimer: de productinformatie op de site van Toptraktaties wordt met grote zorg en volgens opgave van producenten samengesteld. Toch kan het voorkomen dat niet alle  informatie correct wordt weergegeven. Aan deze informatie kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.

Andere suggesties…