Piraten snoeptaart spekbol prikkers

De snoeptaart wordt gemaakt met 2 gave naamlabels. Wil je liever maar 1 soort laat het ons dan weten.

 29,10 incl. BTW

Heb je de traktatie nu nog niet nodig maar wil je ze al wel vast bestellen? Laat ons weten wanneer je het nodig hebt en wij zorgen dat je het voor die datum krijgt!

Spekbollen

Kies hier welke kleuren spekbollen je graag wil er komen maximaal 4 spekbollen op 1 prikker. Wanneer je meer kleuren kiest maken we er een mooie mix van.

Paars

Kies hier de kleur van het label, dit mogen meerdere kleuren zijn.

Geef door welke naam en leeftijd je op de sticker wil.

Kies hier de kleur voor het display.

Wil je ook zo’n gaaf naam lint om het traktatie display?

Beschrijving

Piraat snoeptaart spekbol prikkers is een super stoere traktatie voor het uitdelen op school. De snoeptaarten worden kant en klaar geleverd en je kunt zelf kiezen voor hoeveel personen je ze wil bestellen. Je hebt keuze uit de volgende mogelijkheden.

15 persoons taart 29.10

20 persoons taart 37.50

25 persoons taart 46.40

30 persoons taart 55.10

35 persoons taart 63.35

40 persoons taart 71.60

Ingrediënten piraten snoeptaart spekbol prikkers

  • omdat je zelf kun kiezen welke kleuren spekbollen je graag wil en de ingrediënten hier van afhankelijk zijn kun je ze terug vinden bij de spekbollen zelf.

Je kunt zelf kiezen welke en hoeveel verschillende kleuren je graag wil. Kies je meer dan 4 kleuren dan maken we er een mooie mix van.

De spekbolprikkers worden goed luchtdicht verpakt. Je hoeft je geen zorgen te maken dat het maar een paar dagen houdbaar is. Het is ook mogelijk om aan te geven wanneer je het nodig hebt. Wij zorgen dan dat je het voor die datum binnen hebt.

Andere suggesties…