Pizza snoep

Deze super leuk mini pizza’s bestel je online voor 0.40 per stuk

Categorie:

 0,40 incl. BTW

Beschrijving

Pizza snoep zijn hele leuk mini pizza’s, voor kinderen is dit een super combinatie want de meeste kinderen zijn gek op pizza en snoep. Iedere mini pizza is verpakt in een erg leuk pizza doosje en ze zijn ideaal voor een traktatie of voor kinderfeestjes. wil je er een leuke traktatie mee maken, combineer ze dan met onze leuke fastfood sleutelhangers  en uitdeelzakjes en kies er nog een leuke sticker bij.

Ingrediënten pizza snoep

ALLERGIE INFORMATIE

Bevat: Melk

Ingrediënten: Glucosesiroop, suiker, water, gelatine (rund), geconcentreerd appelsap (5%), bevochtigingsmiddel: sorbitolsiroop; zuurteregelaar: citroenzuur (E330), melkzuur (E270); MELK PROTEINE, aromas, glansmiddel: bijenwas, carnaubawas; fruit en vruchtenextract (rode paprika, zwarte wortel), kleurstoffen: E100, E120, E150c, E171.

Disclaimer: de productinformatie op de site van Toptraktaties wordt met grote zorg en volgens opgave van producenten samengesteld. Toch kan het voorkomen dat niet alle  informatie correct wordt weergegeven. Aan deze informatie kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.