Haribo schuimaardbeien

Deze heerlijke schuimaardbeien koop je online voor 0,10 per stuk

Categorie:

Vanaf:  0,10 incl. BTW

Traktatie doosje unicorn

Uitdeelzakje cellofaan met bloemetjes

Beschrijving

Haribo schuimaardbeien zijn hele lekker schuimsnoepjes met aardbeiensmaak, en ze hebben een mooie felroze kleur.  Ze zijn erg leuk om in een traktatiezakje te doen. Maar natuurlijk zijn ze ook erg leuk in onze traktatiedoosjes in allerlei thema’s en met onze uitdeelcadeautjes kun je een hele leuke en lekkere traktatie maken.

ALLERGIE INFORMATIE

Vrij van: Zwaveldioxide en sulfieten, Weekdieren, Vis, Soja, Sesamzaad, Selderij, Schaaldieren, Noten, Mosterd, Melk, Lupine, Glutenbevattende granen, Ei, Aardnoten (pinda’s) Kan bevatten: Tarwe, Melk, Glutenbevattende granen

INGREDIËNTEN

Gebruiks- en bewaarinstructies: Tegen warmte en vocht beschermen. Ingrediënten: Suiker, glucosestroop, gelatine, voedingszuur: citroenzuur, vruchten- en plantenconcentraten: rammenas, wortel, aroma Kan sporen bevatten van melk, tarwe.
Disclaimer: de productinformatie op de site van Toptraktaties wordt met grote zorg en volgens opgave van producenten samengesteld. Toch kan het voorkomen dat niet alle  informatie correct wordt weergegeven. Aan deze informatie kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.