Unicorn snoep traktatie sleutelhanger

Omdat de zakjes luchtdicht afgesloten wordt zijn de spekbollen lang houdbaar.

Vanaf:  2,00 incl. BTW

Geef door welke kleuren spekbollen je op de prikker wil. Kies je meer kleuren dan het aantal spekbollen dan maken we er een mix van.

Op werkdagen vóór 12.00 uur besteld, zelfde dag verzonden! Heb je de traktatie nu nog niet nodig maar wil je het al wel vast bestellen? Laat ons weten wanneer het uiterlijk verzonden moet worden. Hou je rekening met eventuele vertraging bij de post?

Kant & klaar of zelf inpakken * 

Tekst traktatie stickers

Geef alleen een naam, leeftijd of tekst door als je ook daadwerkelijk naamstickers besteld. Hier zit namelijk een meer prijs aan.

Maak je traktatie nog leuker met extra cadeaulint. De kleur van het lint wordt aangepast bij de traktatie. Bestel je een kant en klare traktatie maar geen naamstickers dan wordt het cadeau lint er los bij geleverd.

Op voorraad

Beschrijving

Unicorn snoep traktatie sleutelhanger is een erg leuke traktatie voor het uitdelen op school. Bestel ze kant en klaar of ga ze zelf maken. Er zit een werkbeschrijving bij als je zelf aan de slag gaat. Het enige wat je nog nodig hebt is plakband om de zakjes dicht te plakken. De unicorn uitdeelcadeautjes worden geleverd in een mix van roze, lichtroze, geel, paars, blauw, groen, rood en oranje.

Dit krijg je bij een unicorn snoep traktatie sleutelhanger

  • 4 spekbollen naar keuze
  • houten prikker 12cm
  • blokbodem zakje
  • unicorn sleutelhanger mix color
  • ga je ze zelf je maken dan krijg je een werkbeschrijving

Let op: sommige spekbollen zijn net wat anders van vorm. In een traktatie valt dit bijna niet op.

Andere suggesties…